**BroZ Graphic Design**

By: BroZ Graphic Design

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Monday, 7-Jul-2008 02:49 Email | Share | | Bookmark
WEddingMalaya Updated



updated kt http://weddingmalaya.fotopages.com

meh2 tgk dsign tkini custom album..pasti komen k..
dri photographer en.ISAM..tq sgt2..meh2 kta bkerjasme lg..


Thursday, 19-Jun-2008 17:44 Email | Share | | Bookmark
Official for Wedding

 

dengan ini saya merasmikan fotopages baru khas utk official wedding for our compny BROZ Graphic Design...tadaaaaaaa...

http://weddingmalaya.fotopages.com

dlm fp nie..ktorng byk wat utk editing custom album n snap2 y ktorng amik..
n nk buat pmberitahuan..BROZ Graphic Design adalah sebuah compny berdaftar..dan selain photgraphy, ktorng ada mbuat pkhidmatan
#custom album editing,
#printing offsett&wEb~kad kahwin,bisnescard,greeting card,annual report,magazine,buku sekolah,pocket folder..nnti aku tringat lg aku update
#digital printing & advertising~banner,bunting,signboard,sticker motor&kereta
#tshirt~silkscreen n emboidery
#stationery,souvenier & corporate gift

tq kepada family n rakan2 y mbantu..jasa kamu smua dkenang..
skema daa..hehe pepe2 pun col k..chiowwww


Monday, 2-Jun-2008 12:58 Email | Share | | Bookmark
Majlis perkahwinan Edi & Syikin

 
 



1st job ktorng scara official..alhmdllah nxt2 month akan ada lg..
mmg mcabar dis job..tpi best..mcabar sbb ada pesta bermain air..huhu
(org melaka style~)
ktorng pn basah..
thanx to sifoo undermysin..tnjuk ajar..n curi gmbr dri kamu..

juz go to link nie..ktorng upload more d cni..
http://weddingmalaya.fotopages.com


Sunday, 11-May-2008 17:28 Email | Share | | Bookmark
Faizal & Aiza~~27 & 28 April 2008

Ini first time tag with geng de'art'est..diorg mmg sempoi gle..smbil2 2 kitorg blajar gak bt photoshoot..majlis ni pn first time aku tgkap gmbr utk kenduri kawin org Melayu..
sblm2 ni, Mie Jack pnah tgkap for Chinese's wedding tp aku xpg..kali ni lak dia xpg..
jmpe awek kt JB katakn hehehe

ni simple editing n merupakan salah satu cth for storybook for client, sila contact kitorg melalui saluran dibawah for quatation harga pakej..
@email..broz_graphic@yahoo.com
@ fotopages..
@ dis number..+6012-340 5141 (Mie Jack) @ +6012-245 8396 (Man d'Hust)...





sekalung p'hargaan pd izwan(undermysin), azmie(nicholasaswad), muham(fmuham) and also suzi kerana mberi tnjuk ajar pd org yg baru merangkak ni
lg satu..aku bru bli speedlight..huhu bleh la tgkap gmbr jelas skit

Photographer: Man d'Hust
Designer: Man d'Hust & Mie Jack


Saturday, 3-May-2008 20:01 Email | Share | | Bookmark
Sketch before u do something...TIPS~~

 
Salam dr BroZ..
huhuhuh minta maaf pd rakan2 fp skalian, lmbt update entry..kali ni kitorg nk share tips pd korg bgmana kami mula m'edit..
tips ni kitog dpt dr our sifoo, ronin shidan (sekarang bertapak kt shanghai,china~~bertapa smbil mcari rezki halal disana)...kalu kitorg xbt msti kne tioww pnye..hhuhuh

tips yg hendak di'share'kan ini adalah sketching..sblm kte start editing,lakar ape yg terlintas kt kpla otak ni..then dr c2, kte leh nmpak ape yg plu ditambah-grafikkan hehe
sketching xplu cantk2..kte yg phm sndiri...scatching ni xsmstinya same ngn hasilnya but it guide u utk dlm mberi idea tmbhan.. contoh sketching yg telah dilakukan oleh Mie Jack..



dan di bawah ni hasilnya...



ini plak sketching yg dilakukan oleh Man d'Hust..



dan ini hasil yg xsberapa yg dpt dilihat dr sketching td...biar org kata ape, asalkan kte puas ati ape yg kte hasilkan..



Quote:
aku nk berterima kasih pd nicholasaswad n undermysinhttp://undermysin.fotopages.com&http://nikolasaswad.fotopages.com
kerana memberi peluang utk aku, Man d'Hust tag ngn diorg for wedding shoot..
ni first time aku tag n first time shoot for Malay's wedding..terima kasih kerna mberi tnjuk ajar
lg satu..korg mmg gle sempoiiiii...


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net